סהרוני גבינות בניחוח זעתר ממלווח,
להפשיר 4 מלווחים,
למרוח עם מברשת מעט מעט שמן זית לפזר מעל מעט שבבי גבינה צהובה ומעט שבבי גבינת פרמזן ולפזר מעל מעט עלי זעתר יבשים טחונים לאבקה,
לחתוך כל מלווח עם סכין פיצה ל8 משולשים,
לגלגל כל משולש לסהרון מהחלק הרחב לצר,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה שהחלק הצר בגלגול על הנייר,
למרוח עם מברשת מעט מעט שמן זית,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>