סחלב עם עוגיות שוקולד מריר פיסטוק וקינמון,
להכין סחלב:שקית אבקת סחלב (80 ג"ר)2 כוסות חלב 1 שמנת מתוקה חצי כוס מים להרתיח תוך כדאי ערבוב להעביר לאש קטנה תוך כדאי ערבוב עד הסמכה,
לשבור פטי בר שוקולד מריר (השחורים)לפירורים קטנים,
להכניס 2 כפות לכוסות קינוח,
לצקת מעל את הסחלב (חלק מהפרורים יצופו)להכניס למקרר ל4 שעות,
לפזר מעל קינמון ופיסטוק קלוי מקולף וגרוס ובתאבון.(ניתן לאכילה חם ללא שלב המקרר)
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>