סירות (צ'יפס)שורש סלרי אפויות,
לקחת 2 ראשי סלרי גדולים לקלף לחתוך ל4 וכל חלק לשלוש סירות,
להכניס לקערה לצקת 5 כפות שמן זית חצי כפית פלפל שחור גרוס כף אבקת מרק פרווה לערבב שכל הסירות יצופו בתבלינים ובשמן,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות עד ריכוך והזהבה יפה מלח לפי הטעם ובתאבון.(יוצא מעדן)
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>