סלט דלעת בטטה כרובית ועדשים שחורות,
לחתוך דלעת (400 ג"ר)לקוביות של 1 ס"מ ו5 מיני בטטות לחצאי טבעות של 1 ס"מ להכניס לקערה להוסיף 6 כפות רוטב צילי מתוק ו6 כפות שמן זית לערבב לציפוי מלא,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה להכניס לתנור חם על 180 מעלות עד ריכוך והזהבה יפה לקרר,
לקחת כרובית בינונית (600 ג"ר)לפרק לפרחים קטנים להכניס לקערה להוסיף 6 כפות רוטב צילי מתוק ו6 כפות שמן זית לערבב לציפוי מלא,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה להכניס לתנור חם על 180 מעלות עד ריכוך והזהבה יפה לקרר,
לבשל כוס וחצי עדשים שחורות עד ריכוך לסנן ולקרר,
להכניס לקערה את הבטטות הדלעת הכרובית והעדשים להוסיף 4 כפות לימון כבוש מרוסק דק 3 כפות רוטב צילי מתוק חצי כפית פלפל שחור ולימון גרוס מלח הימלייה לפי הטעם לערבב ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>