פרח תפו"א עם תבלינים חגיגי בתנור,
לקלף תפו"א בצורת תפוח עץ (בצורה ובגודל של תפוח עץ גדול),
לחתוך עם חותכן של תפוחי עץ עד 80% עומק שלא יתפרק,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
למרוח שמן זית לפזר פלפל שחור גרוס ואבקת מרק פרווה,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות עד רכות והשחמה יפה מעט מלח גס ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>