צ'יפס של פעם בטמפורה לנשנוש והפעם מבטטה,
לחתוך בטטה לטבעות של 2-3 מ"מ,
להכין טמפורה (בלילה)כוס וחצי בירה כוס סודה 2 ביצים כפית פפריקה חצי כפית מלח חצי כפית פלפל לבן טחון לערבב לבלילה אחידה,
להוסיף 3 כוסות קמח קוסמין מלא (אפשר רגיל)לערבב לבלילה אחידה,
להכניס למקרר לשעה,
לחמם שמן (שיהיה חם חם),
לטבול את טבעות הבטטה בטמפורה להכניס לשמן לטגן עד הזהבה יפה לנייר סופג ובתאבון.
(סוד ההצלחה טמפורה קרה מאוד ושמן חם מאוד)(הכמות מספיקה ל6-8 בטטות)
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>