חומוס לניגוב עם בצל מקורמל ופטרוזיליה,
להשרות חצי ק"ג גרגירי חומוס עם חצי כפית סודה לשתייה ל12-18 שעות להחליף מים,
לבשל עד רכות (זהירות יש לכפות את הקצף שנוצר בזמן הבישול מלכלך מאוד עם גולש)לצנן,
לרסק במעבד מזון כוס פטרוזיליה 3 כפות בצל מקורמל 3 כפיות שום כתוש,
להוסיף את גרגירי החומוס (לשמור 43 כוס גרגירים לקישוט) עם כוס מנוזלי הבישול,
(את יתר נוזלי הבישול לשמור בשלב הזה),
5 כפות מיץ לימון חצי כפית כמון כפית מלח לטחון לבלילה במרקם הרצוי חלקה ואו מעט גרגירי,
להוסיף כוס טחינה גולמית לטחון לבלילה חלקה,
לתקן טעמים מלח לימון (אם סמיך מידי להוסיף מעט מנוזלי הבישול אם דליל מעט טחינה גולמית יש לקחת בחשבון שהחומוס עומד במקרר מתקשה קצת),
להגיש עם גרגירי חומוס שמן זית ופפריקה ובתאבון
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>