סלט חצילים עם גמבה על האש בתחמיץ ומלפפון חמוץ בתחמיץ,
לקחת 6 חצילים בקוטר 6-7 ס"מ לקלף עם קולפן פסים(לא חייב),
לחתוך לטבעות של 2 ס"מ וכל טבעת ל4,
להכניס לקערת ערבוב,
לצקת מעל 12 כפות שמן זית תוך כדאי ערבוב (2 כפות לכל חציל),
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה לפזר מעט מלח הימלייה גס,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות לאפות עד ריכוך והזהבה יפה לצנן,
להעביר לקערת ערבוב,
להוסיף 4 פלפלים על האש בתחמיץ חתוכים לרצועותדקות באורת 3 ס"מ,4 מלפפונים חמוצים בחומץ חתוכים לקוביות קטנות,כוס פטרוזיליה קצוצה דקדק,כף סוכר 6 כפות חומץ 3 כוסות מיץ לימון לערבב,
לתת לנוח במקרר 3 שעות לספיגת טעמים לערבב ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>