סלט טבעוני בטטה ואננס מוקרמים,
לקחת 5 בטטות צרות בקוטר 3 ס"מ לקלף,
לחתוך עם סכין זיגזג לפרוסות של 1 ס"מ לבשל עד התחלת רכות לסנן,
לקחת קופסת קוביות אננס (850 ג"ר)לסנן לשמור את המיץ,
להכניס לסיר 3 כפות שמן זית 5 כפות צילי מתוק כוס מהמיץ אננס לבשל על אש קטנה עד צמצום הרוטב לחצי,
להוסיף את קוביות האננס וטבעות הבטטות לבשל ברוטב עד צמצום הרוטב ובתאבון.
(אפשר לאכול חם ואו קר= מעדן)
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>