סלט כרובים וצנוניות אסייתי,
לקצוץ דק חצי כרוב לבן וחצי כרוב אדום,
לחתוך 20 צנוניות לפרוסות של 2 מ"מ (כחצי חבילה)לערבב ביחד,
לרוטב:41 כוס חומץ בלסמי 3 כפות שמן זית 2 כפות סוכר חום כפית שמן שומשום חצי כפית מלח לערבב בצנצנת,
לצקת על הסלט לערבב,
להוסיף כוס שמשום קלוי על מחבת יבשה לערבב,
לתת לנוח שעתיים במקרר לספיגת טעמים לערבב ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>