סלט תפו"א מסורתי משודרג עם קולרבי וחרדל,
לבשל בקוביות של 1 ס"מ 3 תפו"א גדולים עם חצי כפית מלח עד רכות לסנן ולקרר,
לבשל בקוביות של 1 ס"מ 3 קולרבי עד רכות לסנן ולקרר,
לבשל 4 גזרים בקוביות קטנות עד רכות לסנן ולקרר,
לחתוך 4 מלפפונים חמוצים לקוביות קטנות לקחת 1 קופסת אפונה מסוננת להכניס הכל לקערה עם 5 כפות מיונז כף חרדל חצי כפית פלפל שחור גרוס מלח לפי הטעם לערבב,
לתת לנוח במקרר 3 שעות לערבב ובתאבון.(מי שאוהב יותר מיונז שיוסיף)
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>