רוגלמלווח במילוי סוכר וקינמון,
לערבב בקערה 21 כוס סוכר וכפית קינמון,
להפשיר שני מלווח,
למרוח עם מברשת מעט מים על המלווחים,
לפזר באופן שווה על המלווחים חצי מכמות התערובת,
להניח מעל ניילון ולהדק עם מערוך,
לחתוך כל מלווח עם סכין פיצה ל8 משולשים,
לגלגל כל משולש מהחלק הרחב לחלק הצר(השפיץ),
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה (שסוף הגלגול כלפי הנייר),
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>