סמבומלווח במילוי חומוס וזיתים בתנור,
להכין תערובת חומוס לסמבוסק:4 בצלים מקורמלים חצי כפית כמון חצי כפית כרכום חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימלייה לטגן 4 דקות לפתיחת טעמים,
להוסיף 300 ג"ר גרגירי חומוס מבושלים(אפשר קופסת שימורים),
למעוך עם מועך פירה לערבב,
להוסיף כוס טבעות זיתים קצוצים דק לערבב ולקרר,
להפשיר 4 מלווחים,
להניח רבע מהתערובת על חצי מלווח (להשאיר מסביב לחצי 1 ס"מ ריק להדבקה),
לקפל את החצי הריק על המלא,
להדק עם מזלג את הקיף החצי עיגול,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>