סירות תפו"א ממולאות בבצל מקורמל בתנור,
לקחת 4 תפו"א גדולים לחתוך לרוחב לסירות,
לרוקן כל סירה עם כף פריזית (כך שתישאר דופן של חצי ס"מ),
למרוח עם מברשת שמן זית לפזר מעט כמון מעט פלפל שחור גרוס ומעט מלח הימלייה,
להכניס לתנור חם על 220 מעלות לאפות עד ריכוך והזהבה יפה,
למלא בכל סירה 2 כפות בצל מקורמל,
להחזיר לתנור לאפייה של 10 דקות ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>