עוגת גלידה ביסקוויטים בניחוח ווניל צרפתי ושוקולד מריר,
להקציף 2 שמנת מתוקה חצי כוס חלב ושקית פודינג בטעם ווניל צרפתי ו4 כפות סוכר,
להוסיף 2 גבינה 9% (500 ג"ר)לערבב,
להוסיף 150 ג"ר שוקולד מריר 60% מגורד לפירורים דקים לערבב,
לקחת תבנית לחם (אינגליש קייק גדולה לצפות עם נייר אפייה,
למלא חצי מהתערובת,
להכניס ב4 שורות מקבילות לאורך התבנית ביסקוויטים פתי בר בטעם שוקולד מריר (שחורים)בעמידה,
למלא את יתרת התערובת לצייר עם מזלג פסים,
להכניס לפריזר לפחות ל8 שעות,
להוציא לפרוס ובתאבון.(הכמות מתאימה לשתי תבניות אינגליש קייק חד פעמיות)
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>