ספגטי ברוטב עגבניות בניחוח תימין לימוני,
לבשל חבילת ספגטי שבורה לחצי,
לרוטב:1 קופסת עגבניות כתושות ברסק (400 ג"ר)כף פפריקה כפית אבקת בצל חצי כפית אבקת שום חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית תימין למוני יבש חצי כפית סוכר מלח הימלייה לפי הטעם 2 כוסות מים משטיפת הקופסה לערבב לבשל על אש קטנה 8 דקות,
להוסיף את הספגטי המבושל והמסונן לערבב על אש קטנה 3 דקות ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>