ספגטי ברוטב עגבניות עשיר,
לקחת צנצנת מחית עגבניות (700 ג"ר)להכניס לסוטז להוסיף 3 בצלים סגולים מקורמלים חצי כפית אורגנו יבש חצי כפית סוכר חצי כפית מלח הימלייה חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כוס מים משטיפת הצנצנת לבשל על אש קטנה 10 דקות,
לבשל חבילת ספגטי שבורה לחצי לסנן,
להכניס לרוטב לערבב על אש קטנה 3 דקות ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>