ספגטי ברוטב פלפלים ועגבניות,
לקחת כוס וחצי פלפלים בקוביות מאודים ב3 בצלים מקורמלים,
להוסיף קופסת עגבניות כתושות ברסק (400 ג"ר) כף פפריקה חצי כפית סוכר חצי כפית פלפל שחור גרוס מלח הימלייה לפי הטעם כוס וחצי מים משטיפת הקופסה לבשל על אש קטנה 8 דקות,
לבשל חב ספגטי שבורה לחצי לסנן,
להעביר לרוטב לערבב 3 דקות על אש קטנה ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>