עוגת ביסקוויטים בניחוח לימון ושוקולד מריר עשירה,
להקציף לקצפת יציבה 2 שמנת מתוקה 38% 1 וחצי כוסות חלב 2 חבילות פודינג לימון לערבב בפנים גרידת לימון משני לימונים להכניס למקרר לשעה,
לקחת תבנית מלבנית 24 על 18 גובה 5,
לטבול בקערה עם חלב ביסקוויטים בטעם שוקולד מריר (שחורים)לסדר בשכבה אחת,
למלא חצי מכמות הקצפת,
לפזר מעל שוקולד מריר 60% מגורד על פומפייה דקה,
לחזור עם הביסקוויטים (לטבול בחלב)שכבה נוספת,
למרוח את יתרת הקצפת לישר לעבור עם מזלג ליצירת דוגמת פסים,
לגרד על פומפייה דקה שוקולד מריר 60% לפזר מעל,
להכניס למקרר להתייצבות של לפחות 5 שעות ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>