עוגת ביסקוויטים בניחוח לימון ושוקולד מריר,
להקציף לקצפת יציבה 2 שמנת מתוקה 38% 2 כוסות חלב 2 חבילות פודינג לימון להכניס למקרר,
לקחת תבנית מלבנית 24 על 18 גובה 5,
לטבול בקערה עם חלב ביסקוויטים פתי בר בטעם שוקולד מריר (שחורים)לסדר בשכבה אחת,
למרוח חצי מכמות הקצפת,
לחזור עם הביסקוויטים (לטבול בחלב)שכבה נוספת,
למרוח את יתרת הקצפת לישר לעבור עם מזלג ליצירת דוגמת פסים,
לגרד על פומפייה דקה שוקולד מריר 60% לפזר מעל,
להכניס למקרר להתייצבות של לפחות 5 שעות ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>