פוטטוס אסלי עם פסים בתנור ,
לקלף בקולפן פסים 9 תפו"א בינוניים להכניס לקערה,
להוסיף 4 כפות שמן זית לערבב לציפוי מלא של תפו"א,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
לפזר מעט מלח גס,
להכניס לתנור חם על 230 מעלות לאפות עד רכות (בדיקה עם קיסם)והזהבה יפה ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>