פיצהמלווח עם טבעות בטטה,
להפשיר מלווח (לפי כמות רצוייה)לחמם תנור על 180 מעלות,
להניח 2 מלווחים על נייר אפייה בתבנית אפייה,
למרוח רוטב פיצה(להשאיר 1 ס"מ מסביב ריק מרוטב),
לקחת מיני בטטות לקלף לחתוך לטבעות של חצי ס"מ (חשוב העובי לריכוך באפייה)לפזר על המלווח,
לפזר מעל מעט מעט תבלין אורגנו,
להכניס לתנור חם על 180 מעלות לאפות עד הזהבה פלוס ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>