פירה תפו"א עם טחינה גולמית ובצל סגול מקורמל,
לבשל 2 ק"ג תפו"א בקוביות עד רכות לסנן וליבש על האש 3 דקות,
להכין פירה דקדק )אני הכנתי במכשיר פירה ידני עם החורים הקטנים),
להוסיף 4 בצלים סגולים מקורמלים חצי כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית כמון 43 כוס טחינה גולמית מלח הימלייה לפי הטעם לערבב לתערובת אחידה ובתאבון.(יוצא מעדן)
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>