פלאפל אפונה ללא גלוטן טבעוני,
להשרות ל8 שעות חצי ק"ג אפונה יבשה לאחר שטיפה לסנן ,
(נכנס למעבד המזון בשלב הבא) ,
להכניס למעבד מזון 4 שיני שום (אפשר כף וחצי כתוש קפוא)בצל בינוני חצי חבילה כוסברה חצי חבילה פטרוזיליה לרסק דקדק ,
להכניס את האפונה ובפולסים עד קבלת גרגירים דקים (לא משחה),
להוציא לקערה להוסיף 2 כפיות כמון כפית וחצי מלח חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כוס מים חצי כפית סודה לשתייה לערבב,
לתת לנוח שעתיים במקרר,
לחמם שמן עמוק,
להכין כדורים במכשיר פלאפל לטגן עד הזהבה יפה בשמן עמוק חם לנייר סופג להגיש עם טחינה ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>