פלפלים בשלושה צבעים ממולאים בבורגול פלפלים ורוטב עגבניות,
לקחת 12 פלפלים בשלושה צבעים לחתוך את הראש לנקות מגרעינים,
לנקב בשליש התחתון כמה חורים עם קיסם (לחדירת הרוטב),
להכין כוס וחצי בורגול,
לטגן 3 בצלים,
להוסיף 43 כוס מכל צבע פלפל בקוביות קטנות לאדות בבצל 5 דקות,
להוסיף קופסת עגבניות כתושות ברסק (400 ג"ר)כף פפריקה כפית סוכר חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח כוס ורבע מים לבשל על אש קטנה 15 דקות,
להכניס את הבורגול המוכן לערבב למלא את הפלפלים,
להכין רוטב:100 ג"ר רסק עגבניות כף פפריקה כפית סוכר חצי כפית מלח מים עד חצי גובה הפלפלים לבשל עד רכוך הפלפלים (במהלך הבישול לצקת עם כף מהרוטב על הפלפלים)ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>