פלפלים טבעונים ללא גלוטן ממולאים בכוסמת פלפלים ושלושה סוגי בצלים מקורמלים,
לקחת 8-12 פלפלים (תלוי בגודל ובגודל הכלי)להוריד את הראש לנקות מהגרעינים,
לחורר כמה חורים בשליש התחתון עם קיסם (לחדירת הרוטב),
להכין כוס וחצי כוסמת (טיגון בכף שמן זית 5 דקות הוספת 3 כוסות מים הרתחה ועל אש קטנה עד ספיגת הנוזלים),
לקרמל של 2 בצלים סגולים 2 בצלים לבנים וכרישה בינונית,
להכניס לבצלים המקורמלים 2 פלפלים אדומים בקוביות קטנות לאדות 5 דקות בבצלים,
להוסיף חצי כוס מים לבשל על אש קטנה 10 דקות,
להוסיף את הכוסמת,
להוסיף כף אבקת מרק בצל חצי כפית פלפל שחור גרוס מלח לפי הטעם לערבב,
למלא את הפלפלים,
להכניס לסוטז (מחבת עמוקה עם מכסה)לרוטב 2 כפות אבקת מרק בצל חצי כפית פלפל שחור גרוס מים עד 31 גובה הפלפלים להרתיח להעביר לאש קטנה עד ריכוך הפלפלים (במהלך הבישול להוסיף מהרוטב על הפלפלים)ובתאבון.(יוצא מעדן)
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>