טבעות תירס צעיר אישיות בבישול קצר,
לקחת קלחי תירס צעירים עטופים בעלים שלהם וטריים,
(לא לקנות תירסים שהעלים והשערות יבשים-מתאים לפרות וסוסים)
לקלף לחתוך ל3 ואו ל4 (רוחב 4 ס"מ),
להרתיח מים(ללא מלח=מקשה את התירס)כשהמים רותחים להכניס את התירסים,
מרגע הרתיחה החוזרת 5 דקות והתירסים מוכנים ובתאבון.
( ההרתחה ללא המלח והרתיחה השנייה של 5 דקות מכינה לנו תירס רך וטעים תבלינים כרצונכם)
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>