מיני בטטות בתנור במילוי מרשמלו וקינמון לל"ג בעומר,
לקחת מיני בטטות להוריד בחיתוך מהחלק העליון שהבטטה בשכיבה 3 מ"מ,
לחורר עם כף פריזאית (הוצאת שני חצאי כדור ויצירת שקע מאורך),
בצד השני המקביל לחור להוריד 1 מ"מ מהקליפה(שיהיה בסיס לעמוד יציב),
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה לפזר מעט קינמון,
להכניס לתנור חם על 180 מעלות לאפות עד רכות,
להניח בחור שנוצר מרשמלו בשני צבעים,
להכניס ל2 דקות לתנור ובתאבון.(ולהתחילבשחיתות=מעדן)
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>