תפו"א בתנור בטעם מדורה עם מטבל שמנת ועירית לל"ג בעומר,
לקחת תפו"א בינוניים עם הקליפה לצפות עם שכבה דקה של שמן זית,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
להכניס לתנור חם על 220 מעלות לאפות עד רכות,
להכין מטבל שמנת:שמנת חמוצה 4 כפיות עירית קצוצה פלפל שחור גרוס ומלח הימלייה לפי הטעם לערבב,
להוציא את תפו"א המוכנים לחרוץ עם סכין לא עד הסוף,
למלא ממטבל השמנת עירית את החריץ ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>