תירס עם צמה על המנגל ואו פלנצה לל"ג בעומר,
לקחת תירסים צעירים לחתוך את הקצה עם השערות(לא לקלף מהעלים),
להרתיח מים(ללא מלח)להכניס את התירסים להרתחה נוספת של 8 דקות,
לסנן ולצנן,
לקלף את הקלח בארבעה כיוונים (לא לתלוש את העלים)ליצור צמה מהעלים ע"י קשירה של זוג עלים מכל כיוון לסירוגין,
למרוח בשמן זית להניח על פלנצ'ה ואו מנגל לחרוך מעט מלח לפי הטעם,
להחזיק בצמה ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>