זיוה לשבועות ממולאת בתפו"א וגבינות,
להפשיר 1 חבילת בצק עלים במקרר,
לבשל 1 ק"ג תפו"א עד רכות לסנן להכין פירה לקרר,
להוסיף 200 ג"ר גבינה צהובה מגוררת 200 ג"ר גבינה בולגרית 5% מעודנת מגוררת 2 ביצים חצי כפית פלפל שחור גרוס לערבב,
לפרוס את הבצק לרדד לעובי 2 מ"מ לחתוך עם סכין פיצה למלבנים של 30 על 15 ס"מ,
להניח על הקצה הקרוב אילנו פס תערובת לגלגל לגליל מהודק (נקניק),
ואת הגליל לצורת קונכיית חילזון,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה שקצה הגלגול מונח מתחת לקונכייה לתת מעיכה קלה,
למרוח ביצה מעורבבת עם 3 כפיות מים לפזר שומשום קלוי על מחבת יבשה,
להכניס לתנור חם על 180 מעלות ךאפות עד השחמה יפה ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>