חמאת שום שמיר לשבועות ולנישנוש,
לקחת 100 ג"ר חמאה הטמפרטורת החדר לערבב לתוכה 4 שיני שום כתושות 4 כפות שמיר קצוץ דקדק מעט מלח מעט פלפל שחור גרוס,
ליצור מלבן להחזיר למקרר להתקשות,
להגיש עם קרקרים ואו לחם ובתאבון.
( יוצא מעדן)(עם רוצים כמות גדולה להכפיל ואו לשלש כמויות)
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>