סמבומלווח בטטה גבינה צהובה בטעם פיצה לשבועות,
לבשל 2 בטטות למעוך לפירה לקרר,
להוסיף לפירה 2 כפות רוטב פיצה חצי כפית אורגנו יבש חצי כפית טימין יבש פלפל מלח לפי הטעם לערבב,
להניח מלווח מופשר על קרש חיתוך להניח 4 כפות פירה בכל רבע של המלווח (לא לחתוך עדיין ל4),
להניח מעל הפירה כף וחצי גבינה צהובה מגורדת (או כמה קוביות),
להניח מעל מלווח נוסף מופשר לחלק ל4 ע"י לחיצה וחיתוך,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה למרוח שמן זית לפזר שומשום,
להכניס לתנור חם על 180 מעלות לאפות עד השחמה יפה ובתאבון (יוצא מעדן)
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>