סמבומלווח לשבועות עם גבינה בולגרית מעודנת 5% ,
לחמם ולרסס מחבת בספרי שמן לטגן מלווח משני צדדים עד הזהבה קלה,
להניח על חצי מלווח פרוסות גבינה בולגרית מעודנת 5%,
לקפל את החצי הריק מעל המלא,
לטגן משני הצדדים עד הזהבה יפה ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>