קציצות טופו בטעם פלאפל ברוטב פלפלים עם אפונה וגזר טבעוני ללא גלוטן,
להכין קציצות טופו(לרסק במעבד מזון חצי חבילת כוסברה דקדק, להוסיף 5 שיני שום ובצל סגול בינוני לרסק דק,להוסיף 2 תפו"א בינוניים בקוביות לרסק דק,להוסיף 600 ג"ר טופו רך בקוביות לרסק למשחה גרגירית,להעביר לקערת ערבוב להוסיף 3 כפות שמן זית כוס קמח חומוס כפית כמון כפית פפריקה כפית מלח הימלייה חצי כפית פלפל שחור גרוס לערבב לתערובת אחידה,להניח על תבנית אפייה נייר אפייה משומן עדין בריסוס,ליצור עם מכשיר פלאפל גדול(קוטר 4 ס"מ)קציצות להניח על נייר האפייה,(אפשר להכין בידיים לחות)לרסס מעט שמן מעל,להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד הזהבה פלוס ובתאבון.(יוצאות 50 קציצות אפשר להקטין כמויות לחצי)
לרוטב הפלפלים:לטגן 3 בצלים גדולים עד הזהבה פלוס,
לחתוך 5 פלפלים אדומים גדולים לקוביות לרסק במעבד מזון לתערובת דקה,
להוסיף לבצל לאדות בבצל 15 דקות,
להוסיף חצי חבילת כוסברה קצוצה דקדק חצי כפית אבקת שום חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית פפריקה כפית סוכר כוס וחצי מים לבשל על אש קטנה 5 דקות,
להוסיף קופסת גזר ואפונה ללא הנוזלים לבשל 5 דקות,
להכניס את הקציצות לבשל 10 דקות ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>