פסטה טבעונית דיטליני ריגטי(צינורות קטנים)ברוטב בצל וכורכום,
לבשל חבילת פסטה לסנן,
להכניס לסוטז (מחבת עם מכסה)חצי כפית כורכום חצי כפית מלח הימלייה כף אבקת מרק פרווה 2 בצלים מקורמלים מקוצצים דקדק לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף 43 כוס מים לבשל על אש קטנה 5 דקות,
להוסיף את הפסטה המבושלת לערבב,
לבשל על אש קטנה 5 דקות לתקן טעמים עם מלח אם יש צורך ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>