פסטה טבעונית צלנטני (לוליאן-מחלץ בקבוקים)ברוטב עגבניות ודלעת ערמונים עשיר,
לקחת דלעת ערמונים לחתוך לחצי,
להוציא גרעינים למרוח שמן זית,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד ריכוך,
להוציא מהקליפה את הפנים להכין פירה,
להכין רוטב עגבניות:קופסת עגבניות מרוסקות ברסק(400 ג"ר) חצי כפית טימין יבש חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלייה כפית סוכר כף פפריקה כוס מים משטיפת הקופסה לבשל על אש קטנה 6 דקות,
להוסיף את פירה הדלעת לערבב 5 דקות,
לבשל חב פסטה לסנן להוסיף לרוטב לערבב 5 דקות ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>