פסטה טבעונית קוניקיליה רגיטה(צדף)ברוטב עגבניות ובטטה,
להכין רוטב עגבניות ובטטה,
(לבשל 3 בטטות מקולפות עד רכות לסנן להכין פירה דקדק),
להכניס לסוטז צנצנת מחית עגבניות קלה (700 ג"ר)2 בצלים מקורמלים כפית סוכר חצי כפית מלח הימלייה חצי כפית טימין יבש חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כוס מים משטיפת הצנצנת לבשל על אש קטנה 8 דקות,
להוסיף את פירה הבטטה לערבב לבשל 5 דקות,
לבשל את הפסטה לסנן,
להכניס לרוטב לערבב 5 דקות על אש קטנה ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>