פסטה פארפלה (עניבות) ברוטב עגבניות שעועית ירוקה ואורגנו,
להכין רוטב עגבניות אורגנו:
לקחת קופסת עגבניות כתושות ברסק (400 ג"ר)כף פפריקה כפית סוכר רבע כפית אורגנו יבש חצי כפית פלפל שחור גרוס מלח הימלייה לפי הטעם כוס מים משטיפת הקופסה לערבב,
לבשל על אש קטנה 8 דקות,
להוסיף 300 ג"ר שעועית ירוקה קפואה (אפשר מקופסה) לבשל 8 דקות,
לבשל חבילת פסטה פארפלה (אפשר כל פסטה)לסנן,
להוסיף לרוטב לערבב לבשל על אש קטנה 2 דקות ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>