פסטה פארפלה (עניבות)ברוטב עגבניות וטימין,
לרוטב: לקחת קופסת עגבניות כתושות ברסק (400 ג"ר)כף וחצי פפריקה חצי כפית מלח הימלייה חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית אבקת בצל רבע כפית טימין יבש חצי כפית סוכר 2 כוסות מים משטיפת הקופסה,
לבשל על אש קטנה 10 דקות,
לבשל חבילת פסטה פארפלה (אפשר כל פסטה)לסנן,
להכניס לרוטב לבשל 5 דקות ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>