פסטה פוסילי (בסלי)עם שעועית ירוקה ובצל מקורמל,
לקחת קופסת שעועית ירוקה (אפשר 300 ג"ר שעועית קפואה לאחר חליטה במים רותחים),
לטגן 8 דקות ב2 בצלים מקורמלים עם כף אבקת מרק פרווה וחצי כפית פלפל שחור גרוס,
לבשל ולסנן פסטה פוסילי,
לערבב עם השעועית מלח לפי הטעם 5 דקות על אש קטנה ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>