פסטה פטוציני (ספגטי שטוח)ברוטב עגבניות אורגנו ורצועות פלפלים,
לאדות ב4 בצלים מקורמלים 2 פלפלים אדומים גדולים חתוכים לרצועות דקות באורך 3 ס"מ 5 דקות,
להוסיף חצי כוס מים לבשל עד ריכוך הפלפלים,
להוסיף חצי כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית ארגנו יבש כף פפריקה כפית סוכר קופסת עגבניות כתושות ברסק (400ג"ר)מלח לפי הטעם כוס מים משטיפת הקופסה לערבב,
לבשל על אש קטנה 10 דקות ,
להוסיף חב פסטה פטוציני מבושלת ומסוננת,
לערבב 3 דקות על אש קטנה ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>