פסטה פיפה ריגטה (קונכייה)ברוטב עגבניות וטחינה,
לבשל חבילת פסטה פיפה ריגטה לסנן,
לרוטב:קופסת עגבניות קצוצות דקדק (400 ג"ר)100 ג"ר רסק עגבניות כף פפריקה חצי כפית סוכר חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית אבקת שום כוס בצל סגול יבש (אפשר מקורמל)מלח הימלייה לפי הטעם 2 כוסות מים משטיפת הקופסה לערבב,
לבשל על אש קטנה 8 דקות,
להוסיף 43 כוס טחינה גולמית לערבב,
לבשל 4 דקות על אש קטנה,
להוסיף את הפסטה לערבב על אש קטנה2 דקות ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>