פסטה צילנטני ברוטב עגבניות וטימין,
לבשל חבילת פסטה צילנטני (צינורות מסולסלים),
להכין רוטב עגבניות: 1 קופסת (400 ג"ר)עגבניות כתושות ברסק כוס מים משטיפת הקופסה 2 בצלים מקורמלים כף פפריקה כפית טימין יבש כפית סוכר חצי כפית פלפל שחור גרוס מלח לפי הטעם לבשל על אש קטנה 8 דקות,
להוסיף את הפסטה המבושלת,
לערבב לבשל 4 דקות על אש קטנה ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>