פסטה פוסילי(ביסלי)ברוטב עגבניות טחינה וזיתים טבעוני,
לבשל חבילת פסטה פוסילי לסנן,
לרוטב:קופסת עגבניות כתושות ברסק(400 ג"ר)כף פפריקה כפית אבקת בצל(לא מרק)חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית ארגנו יבש מלח הימלייה לפי הטעם 2 כוסות מים משטיפת הקופסה,
לבשל על אש קטנה 5 דקות,
להוסיף חצי כוס טחינה גולמית וכוס וחצי טבעות זיתים לערבב על אש קטנה 5 דקות,
להוסיף את הפסטה לערבב 2 דקות על האש ובתאבון.(יוצא מעדן)
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>