פסטה צ'לנטני ופסטה ניוקי ברוטב עגבניות אורגנו עשיר,
לקחת קופסת עגבניות כתושות ברסק (400 ג"ר)בצל מקורמל 2 כפות פפריקה כפית סוכר חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית אבקת שום חצי כפית אבקת אורגנו חצי כפית מלח כוס וחצי מים לבשל על אש קטנה 10 דקות,
במקביל לבשל חצי חבילת פסטה צ'לנטני (צינור בורג)וחצי חבילת פסטה ניוקי לסנן,
להכניס לרוטב לערבב לבשל על אש קטנה 2 דקות ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>