תפו"א בטעם מדורה על מצע של מלח גס במילוי מטבל שמנת חמוצה עירית ושמיר,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה ערמות של 43 כוס מלח גס כמספר תפו"א,
להניח על כל ערימה תפו"א בינוני,
להכניס לתנור חם על 220 מעלות לאפות עד רכות(לבדוק עם קיסם)כ45 דקות,
למטבל:שמנת חמוצה חצי כוס שמיר קצוץ דקדק 43 כוס עירית קצוצה דקדק מלח הימלייה לפי הטעם לערבב,(כמות המטבל מספיקה ל5 תפו"א עם מכינים יותר להכפיל כמויות)
להוציא את תפו"א המוכנים לחרוץ חריץ 43 עומק,
להניח כף וחצי מהמטבל ובתאבון.(יוצא מעדן)
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>