פלאפל מתורמוס טבעוני ללא גלוטן,
משרים ל24 שעות כוס וחצי תורמוס יבש,
שוטפים ומסננים,
מכניסים למעבד מזון חצי חבילה פטרוזיליה חצי חבילה כוסברה 6 שיני שום בצל קטן,מעבדים לתערובת קצוצה דקדק,
מוסיפים את התורמוס מעבדים לתערובת גרגירית דקה,
מעברים לקערת ערבוב,
מוסיפים כפית כמון כפית מלח הימלייה חצי כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית סודה לשתייה 5 כפות קמח חומוס וכוס מים,
מערבבים לתערובת אחידה,
מכניסים למקרר לנוח לפחות שעתיים,
יוצרים כדורי פלאפל על נייר אפייה מרוסס במעט שמן בתבנית אפייה מרססים מעט שמן מעל,
מכניסים לתנור חם על 190 מעלות אופים עד הזהבה פלוס ובתאבון.(להגיש עם טחינה)
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>