סמבומלוואח עם גבינה בולגרית וזעתר לשבועות,
להפשיר מלווח(לפי כמות האוכלים)מטגנים חצי טיגון משני הצדדים,
מניחים על חצי משטח המלווח 3 כפות גבינה בולגרית 5% מעודנת ומפוררת,
מפזרים מעל תבלין עלי זעתר מיובשים,
מקפלים את החצי הריק על החצי המלא מהדקים קצוות,
מטגנים משני הצדדים עד קבלת גוון יפה למלווח ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>