אצבעות גבינות ושמשום בניחוח זעתר מבצק עלים,
להפשיר יום קודם במקרר חבילת בצק עלים 1 ק"ג,
לפרוס את החבילה לחתוך לשני חלקים,
למרוח ביצה לפזר מעל מעט גבינה צהובה מגורדת מעט גבינת פרמזן מגורדת ומעט שומשום ומעט אבקת זעתר,
להניח מעל נייר אפייה ולעבור בלחיצה קלה עם מערוך להידוק הגבינות,
להסיר את הנייר לחתוך לרצועות של 1 ס"מ ואת כל המשטח של הבצק לחצי (כל רצועה לחצי),
להניח נייר אפייה בתבנית אפייה,
לקחת כל רצועה לגלגל לבורג (לולייאן=בסלי),
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד הזהבה יפה לקרר,
להגיש עם גבינה לבנה וזעתר ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>